30 huhtikuun, 2020

Mastopojat?

Mastopojat syntyi yhteisestä oivalluksesta: Turussa ei (tietääksemme) ole tarjolla asiantuntevaa rikauspalvelua! Molemmille rikityöt ovat tulleet erittäin tutuksi aktiivisen purjehdusharrastuksen takia, joten päätimme aloittaa uuden venealan harrastuksen.

Odotamme innolla millaista kysyntää palvelullemme syntyy. Kokemusta meille on karttunut alumiini- ja komposiittimastoista niin osa- kuin täysrikattuna, olemme pleissanneet erityyppisiä köysiä, siirtänyt veneitä, huoltaneet vinssejä, rakentanut köysilayoutteja sekä konsultoineet purjehankinnoissa niin matka- kuin kilpapurjehtijoita. Aiemmin olemme toimineet puhtaasti harrastuspohjalta-rakkaudesta lajiin, mutta nyt kokeilemme jos harrastuksista syntyneelle osaamiselle olisi kaupallista kysyntää.

Palvelut-välilehdestä löydät tarjoamamme palvelut, jossa voit myös tutustua hinnastoomme. Mikäli kaipaat sellaista palvelua tai apua jota siellä ei ole eritelty, niin soittele ja katsotaan miten voimme auttaa!

Terveisin

Jesse ja Oskari, Gastiliiton jäsenet Turusta

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram